{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat is het veiligste bij een zwembad?

Omdat wij binnenkort op vakantie gaan naar turkije en daar een prive-zwembad hebben bij het gehuurde huisje wil ik weten wat het beste en veiligste is voor mijn kleine meid van 3

Afbeelding blog 'Wat is het veiligste bij een zwembad?' Achtergrond blur afbeelding

Binnenkort gaan wij op vakantie naar een huisje met prive-zwembad, hardstikke fijn hoor maar wel gevaarlijk voor kindjes. Ik laat haar natuurlijk nooit alleen bij het zwembad, en eigenlijk houd ze ook helemaal niet van zwemmen (alleen in een opblaasbadje in de tuin en in bad) maar ik wil natuurlijk wel voorzorgsmaatregelen nemen. Wat doen jullie altijd? Zwembandjes? of zo een reddingsvestje of misschien is er nog iets anders? Kortom wat zijn jullie ervaringen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je