{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat is er met hem?

Tja.. wat moet je dan zeggen?

Afbeelding blog 'Wat is er met hem?' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren had ik het een klein beetje moeilijk.. ik was met Kymani en mijn vader (opa) in de speeltuin bij de glijbaan. We zijn heerlijk op vakantie in limburg :). Maar er kwam een klein jongetje ook spelen bij de glijbaan.. eigenlijk vrijwel gelijk vroeg hij aan ons 'wat is er met hem?' En hij wees naar mijn zoon. Eens moest de eerste keer zijn want hoe ouder hij word, hoe beter je kan zien dat er iets met hem is. Maar ik moest wel even slikken toen hij dat vroeg. Ik wist ook even niet wat ik moest zeggen en toen zei mijn vader iets van 'hij snapt nog niet alles heel goed'. Waarop ik zei 'hij kan ook nog niet praten, maar wel heel goed lachen'. Kymani vond dat jongetje namelijk erg leuk en was alleen maar aan het lachen. Het was ook een onwijs lief jongetje, hij wilde kymani leren van de glijbaan gaan en hij vroeg vanalles. 'Kan hij al springen?' 'Vind hij zand leuk?' 'Speelt hij ook met auto's?'. Dan te bedenken dat dat jongetje net zo oud was als Kymani. Het verschil tussen die 2 was wel erg groot en dan huilt je moederhart toch wel een beetje..

Maar goed.. eens moest de eerste keer zijn.. en dat is ook okay. ♡

Het is en blijft mama's schatje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je