Snap
  • Kind
  • post_short

Wat geven jullie voor 5 dcember?

Wat geven jullie voor 5 december?

Bij ons thuis wordt standaard 5 december met de hele familie gevierd. Opa en oma dragen wat bij en ouders doen wat in de zak. Nu ben ik bang dat ik straks thuiskom met een grote zak speelgoed dat mijn kind van gekkegeit niet meer weet waarmee ze moet spelen.... Wat geven jullie voor 5 december?

10 jaar geleden

Hier mag een paar keer de schoen gezet worden en soms zit er wel wat in en soms niet. En we vieren Sinterklaasavond met heel de familie. Ze krijgen dan allebei 5 kadootjes van max 10 euro. Hiervoor hebben we lijstjes rondgestuurd en ik heb geen idee wat andere familieleden hier weer af halen. Maar er staat in ieder geval ook gewoon een pyjama op en een leuk boek. En dus niet alleen maar speelgoed. Er zullen in ieder geval geen hele grote kado's uit de zak tevoorschijn komen.

10 jaar geleden

Wat een wisselende verhalen. Ik voel zelf ook meer voor kleine cadeautjes en ook nuttige dingen ipv alleen maar speelgoed. Ayla is in oktober een jaar geworden en toen is ze ookal heel erg verwend. Bedankt voor alle reacties!

10 jaar geleden

Wij hebben via Fabulous Mama de Sinterklaas Goodiebag gekocht met allemaal leuke spulletjes. Daarnaast snoep, spelletjes, pyjama,boekjes Barbie, etc.

10 jaar geleden

Omdat er al veel cadeaumomenten aan gaan komen in december, mag Quin zijn schoen zetten en daar moet ik nog even voor op pad om wat kleine cadeautjes te vinden waar hij ook echt wat aan heeft.