{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat geven jullie voor 5 dcember?

Wat geven jullie voor 5 december?

Afbeelding blog 'Wat geven jullie voor 5 dcember?' Achtergrond blur afbeelding

Bij ons thuis wordt standaard 5 december met de hele familie gevierd. Opa en oma dragen wat bij en ouders doen wat in de zak. Nu ben ik bang dat ik straks thuiskom met een grote zak speelgoed dat mijn kind van gekkegeit niet meer weet waarmee ze moet spelen.... Wat geven jullie voor 5 december?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je