{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat gaat het toch snel

Eerder dacht ik altijd als ik mensen hoorde zeggen geniet er van het gaat zo snel, mens stel je niet zo aan.

Afbeelding blog 'Wat gaat het toch snel' Achtergrond blur afbeelding
Eerder dacht ik altijd als ik mensen hoorde zeggen geniet er van het gaat zo snel, mens stel je niet zo aan. Ik kreeg onze eerste zoon op mijn 16e, deze zwangerschap hadden we absoluut niet gepland. hij kwam 10 weken te vroeg een heftige periode maar nu een sterke jongen van alweer 9 jaar. toen we bijna 5 jaar geleden klaar waren om een tweede kindje te krijgen, dachten we (we nemen nog een baby.) NIET DUS!!! zo makkelijk als ik zwanger was geraakt van de eerste zo moeilijk ging het met de tweede. 2 miskramen verder en 3 jaar later raakte ik eindelijk weer zwanger en in juli 2011 kregen we ons tweede wonder nog een mooie zoon van nu bijna 1,5. zo heb je nog een baby aan de borst en zo is meneer rond aan het rennen en probeert hij de kerst ballen uit de boom te pikken en de snoepjes uit de kast. ik geniet er intens van, maar op sommige momenten kan ik er ook heel treurig van worden. het liefst zou ik elk moment vast willen houden en op deze momenten snap ik die mensen die ik vroeger een aansteller had genoemd. Ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten want het gaat zo snel.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je