Snap
  • Kind

Wat gaan we doen ? Kinderdag verblijf of toch gastouder

Samen heb je het er wel over, wat is het beste voor je kindje ? Je wilt hem zien stralen, maar wilt ook dat hij op een veilige plek komt.

Samen aan tafel babbelen over van alles en nog wat! Maar natuurlijk ook over de toekomst van je kindje. Wij hadden het zo eens over een kinderdagverblijf, mijn partner vind het in zekere zin geld klopperij! En daar kan ik hem niet geheel ongelijk in geven. Altijd drukte, bezuinigingen en alle aandacht voor je kindje gaat het niet worden natuurlijk. Daarbij komt dat je verplicht twee ochtenden in de week je kindje daarheen moet brengen. Verplicht ?! ... Jazeker 1 ochtend vinden ze niet goed voor het kind. Dat vind ik belachelijk! Als de centjes maar binnen komen ...... 

Je hebt natuurlijk ook een gastouder, die meestal 3 of kindjes heeft. Veel meer aandacht voor de kleine en het is niet zo'n massaal! Maar als de kleine straks een broertje of zusje krijgt ? Dan kan hij daar toch mee leren delen,spelen etc... En oppassen bij opa en oma waarbij ook nog een nichtje komt is dat dan niet genoeg ?

Het blijft nog even een discussie punt, wanneer laat je je kleintje daarheen gaan? Heb jij oppas uit de familie ? 

8 jaar geleden

Super fijn dat het op die manier kan!! Geniet er lekker van, en bedankt dat je jou verhaal wilde delen. Lieve groetjes!

8 jaar geleden

;-) zeker weten!

8 jaar geleden

Ja denk inderdaad dat we dat even gaan doen, kunnen we zelf ook even vergelijken. Thankxx liefs!

8 jaar geleden

Dat is fijn, een goede vriendin als gastouder :D.