{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat gaan we dit weekend doen?

Vaak werk ik in de weekenden, dus wanneer we een weekend samen vrij hebben willen we altijd wat leuks plannen. Maar wat?

Afbeelding blog 'Wat gaan we dit weekend doen?'

Ik werk in een hotel dus ik werk minimaal 2 weekenden per maand, soms 2.5 of 3. Dus wanneer ik een weekendje vrij heb en we geen verplichte activiteiten hebben (verjaardag etc), dan doen we graag iets leuks als gezinnetje. Vaak gaan we lekker wandelen in het bos/op het strand met de hond, zwemmen of lekker de stad in. Of soms gewoon lekker op bezoek bij mijn ouders. 

Altijd in de ochtend, want Olivia slaapt tussen 12:30 en 15:00 uur. Maar we raken een beetje door leuke ideeën heen. Hebben jullie nog tips om te doen met een kindje van 20 maanden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je