{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een weertje

Zon zon en 3 kinderen

Afbeelding blog 'Wat een weertje'

Wat is dit weer toch genieten!

Alle mensen die buiten zijn , fietsen , wandelen , hardlopen ,spelen het is echt onwijs genieten. Zo ook hier thuis.
Wij vinden het heerlijk om naar het strandje te gaan hier om de hoek. Met 3 kinderen is het nog wel te doen. Het is meer een soort plas , Wat niet heel diep is. Nu vind ik het altijd een uitdaging met mijn jongste van bijna 10 maanden , want hoe ga ik die vermaken?

Nu kan ze best wel spelen ,kruipen etc. Ik kocht dus het badje (Op de foto te zien) voor 7.99 en echt waar een aanrader voor alle mama's ! Er zit namelijk een kussen in onderop en ze kunnen erin spelen (Zo deed ik een mini laagje water en wat speelgoed voor de afkoeling) parasol erboven en ze was gewoon echt uren zoet! Dat was zo genieten....

Dus konden wij zelf ook genieten! Ik vind dat altijd heerlijk.. of de speeltuin of iets waar de kids dan lekker bezig zijn! Kun je zelf ook een beetje ontspannen. Wat doen jullie met dit weer? Ga je er op uit of blijven jullie lekker thuis in de tuin? ....

Leuk om jullie reacties te lezen!😁

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je