{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een speelgoed!

Afbeelding blog 'Wat een speelgoed!'

Wat een speelgoed! Als ik binnenkom in ons huis zie ik gelijk die berg met speelgoed. Nou ja...berg. Dat is wat overdreven, maar er staat wel heel veel speelgoed. Nu koop ik niet eens zo veel tussendoor voor mijn dochter, maar toch. Alleen met haar verjaardag en met Sinterklaas krijgt ze cadeautjes. Van ons, van de beide opa's en oma's en van nog wat mensen. Nu heeft ze onlangs een zusje gekregen en ook toen namen veel mensen wat mee. Dat vond ze zo leuk en ik ook trouwens. Het enige is dat ik op zoek ben naar slimme ideetjes om hier enige orde in aan te brengen. Wie heeft slimme tips? Ik heb het in bakken gedaan, maar aan het eind van de dag zijn de bakken weer door elkaar gegooid en kan ik weer overnieuw beginnen met sorteren. Dat geeft enorm veel voldoening.

Hoe hebben andere mensen dat? Gesorteerd in bakken? Af en toe wat naar beneden halen? Een kast voor de kinderen? Hoe doen mensen dat die zowel jongens als meisjes hebben? Ik ben heel benieuwd naar de verhalen van anderen. Misschien kan ik er wat van leren en ziet de berg speelgoed er straks heel geordend uit. Ik laat me graag verrassen!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je