{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een nare moeder

Ik liep met mijn zoon en dochter van 3,5 in de Albert Heijn, ik moest wat kleine boodschapjes doen.

Afbeelding blog 'Wat een nare moeder'

Met twee peuterpubertjes is dit af en toe niet te doen, net zoals van de week.

Ik moest brood hebben en nog wat kleine dingen. Mijn dochter wilde graag een croissantje, dit vond ik goed. Ik vraag aan mijn zoon of hij ook een croissantje wilde, "nee" was het antwoord. Oké, dan niet. Ik pakte wel voor de zekerheid een tweede croissantje. Toen ging mijn zoon finaal uit zijn dak, hij schreeuwde tegen mij dat hij ook een croissantje wilde. Ik zei rustig tegen hem dat hij geen croissantje wilde en dat als hij zo'n grote mond heeft, hij helemaal niks krijgt. Mijn zoon bleef schreeuwen en was ontzettend boos, hij wilde niet getroost worden, niet knuffelen en al helemaal niet rustig worden.

Mijn zoon had wat autootjes in zijn handen, die kregen dus vliegles door de Albert Heijn. Toen werd ik boos, ik heb zijn auto's in mijn tas gedaan en heb hem aan zijn arm door de winkel 'gesleurd'. Hij bleef schreeuwen en huilen en mijn geduld was op dat moment OP. Iedereen keek naar ons, maar daar heb ik 'gelukkig' maling aan.

Toen we uiteindelijk bij de kassa stonden schreeuwde mijn zoon dat hij ook een croissantje wilde, dat ik stom was etc.. ik zei hem dat als we thuis kwamen hij gelijk naar zijn bed kon. Toen hoorde ik achter mij iemand zeggen "wat een nare moeder!" Normaal zou ik dit naast mij neer kunnen leggen, maar ik moest hier op reageren. Ik zei: "waar bemoeit U zich mee?" Ik kreeg als antwoord: "Zeker een Rotterdamse? Die mensen hebben altijd een grote bek." Ik werd zo kwaad, ik had helemaal geen grote mond, in ieder geval niet tegen haar.

Ik heb mijn mond maar gehouden, en het was denk ik maar goed ook dat ik haar niet buiten de winkel ben tegengekomen. Ik denk dat ik dan wel had gezegt wat ik op dat moment dacht, en dat waren geen aardige dingen.

Bij thuiskomst is mijn zoon naar zijn kamer gegaan, als hij weer normaal kon doen mocht hij weer naar beneden komen. Dan kreeg hij gewoon zijn croissantje hoor, na dat wij even gepraat hebben. Zo'n nare moeder ben ik dus. 😊

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #mom, #peuter

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je