{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een Mei vakantie!

Afbeelding blog 'Wat een Mei vakantie!'

Een Mei vakantie vol met plannen en ideeën waar niks van terecht kwam:( 

Het begon op de laatste schooldag.... Midden in de nacht spuugt ons zoontje van 6 alles (maar dan ook alles) helemaal onder (kan gebeuren en ´s ochtends zwemmen gaat het niet worden). Hij voelt zich beroerd, de dagen erna heeft hij diarree, waar op een gegeven moment niks anders meer uitkomt dan water. Hij krabbelt een beetje op en we besluiten om met z´n allen met Koninginnedag naar vrienden van ons te gaan. Het wordt heel gezellig en gaan ´s avonds na het eten weer naar huis, waar in de auto onderweg onze dochter van 3 begint te spugen (ken je dat in de auto..... bah!) Eenmaal thuis aangekomen spuugt ze daar de heleboel onder en kunnen we na een paar uur met z´n allen gaan slapen. Ook zij voelt zich beroert, niks aan te doen, we doen het ermee. Dan tot overmaat van ramp blijk ik zelf Gordelroos te hebben in mijn gezicht! Ik zie er niet uit, alles is opgezwollen, ben hartstikke besmettelijk. Ons dochtertje heeft nog geen waterpokken gehad, dus ben benieuwd wat dat gaan worden over en paar weken. Maar goed de 2de week is al ver aangebroken inmiddels en van alle plannen is niks tot weinig terecht gekomen.

Maar dan....

Hemelvaartsdag! Een dag voor spontane ideeën. We doen net  alsof we op vakantie zijn en vragen de kinderen wat je dan zoal doet...... Buiten de deur ontbijten, dit gebeurt bij de Ikea (wist niet dat dat zó druk was, Hahaha). Dan op naar het strand, we rijden naar Vlissingen, het is daar heerlijk!We wandelen door de duinen, eten wat bij een strandtent en wandelen terug over het strand, waar de kinderen schelpen zoeken. Daarna naar het centrum en de haven, waar we onze ogen uitkijken naar de boten die er liggen. De kinderen kijken hun ogen uit naar alles wat er te doen is. Als afsluiter gaan we naar de MC Donalds, dat kon natuurlijk niet ontbreken;)

Uiteindelijk liggen we moe maar voldaan in onze bedjes en hebben de kinderen alleen maar geroepen, wat hebben een lekkere vakantie gehad! Zo zie je maar je hebt in 2 weken tijd echt maar weinig nodig om het leuk te hebben (wel hopen we volgende keer op wat meer van die dagen;)).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je