{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een kanjers bij de run op het circuit van Zandvoort

Wauw!! Wat hebben ze gister goed gelopen bij de run op het circuit van Zandvoort ;)

Afbeelding blog 'Wat een kanjers bij de run op het circuit van Zandvoort'

Trots!!

Dat is het meest goede woord voor deze dag!!

Gister was er een hardloopwedstrijd op het circuit van Zandvoort, waar mijn broer, schoonzus en hun meiden aan mee zouden doen... Mijn broer en schoonzus de 5 kilometer en de meiden 0,9 kilometer.

Wij wilde dat ook wel een keer meemaken die hele happening! Onze kinderen waren gelijk enthousiast en wilde net als hun nichtjes ook de 0,9 kilometer wel lopen! Ze zouden dan na afloop een flesje met drinken krijgen en niet geheel onbelangrijk, de medaille!! Daar draaide het allemaal om, maar dan moesten ze het wel nog ff doen ;)

Nou, daar gingen we bepakt en bezakt naar Zandvoort.... Wel erg vroeg weg (voelde nog vroeger i.v.m. het tijdsverschil), de wekker om half 7 en om 8 uur ready to go in de auto. Eenmaal daar aangekomen, hebben we ze ingeschreven, ze kregen allebei een nummer om op te spelden, even naar de wc en dan ons plekje zoeken. Onze dochter liep met paps (moest onder begeleiding) en onze zoon ging samen met zijn nichtje. Inmiddels waren mijn broer, schoonzus, nichtjes, schoonmoeder van mijn broer en mijn ouders ook gearriveerd. We waren compleet en de kids waren er klaar voor!! Zij zouden als eerste starten.

Daar gingen ze, eerst een warming up en go! Wij snel naar een punt lopen waar we ze goed konden zien. En daar kwamen eerst de oudste (onze zoon en mijn nichtje voorop), wat had hij het zwaar, maar zichzelf zo opgepept dat hij de finish gehaald heeft!! Ons dochtertje met pappa en ons nichtje en mijn broer hebben het ook super gedaan! In één keer uitgelopen, wauw!!

Wat een kanjers!! Die medaille hadden ze dik en dwars verdient ;)

Daarna ging mijn schoonzus lopen, haar eerste run.... Ze heeft hem helemaal uitgelopen! Wat een prestatie! Mijn broer was als laatste en heeft zijn eigen tijd verbeterd!! 

Wat een kanjers allemaal!! En wat een heerlijke dag hebben we gehad ;)

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je