{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat doen we aan op K(r)oningsdag?

Afbeelding blog 'Wat doen we aan op K(r)oningsdag?'

Zondag 28 april 2013... nog twee daagjes tot een heel bijzondere dag.. 

Nog twee daagjes en het is zover, de dag waarnaar wordt uitgezien..  K(r)oningsdag/Koninginnedag (vooral door mijn kinderen om over de vrijmarkt te struinen en de speelgoedkast weer flink aan te vullen (en nee ze hebben echt nog helemaal niets hoor ;-0

De dag waarop Nederland zich massaal in het oranje hijst en we allemaal een zijn met elkaar (althans dat is de bedoeling).

Mijn kinderen houden niet zo van opvallen, dus hun outfit zal lauter bestaan uit het shirt van de Koningsspelen( zie vorige blog) en een jeans eronder. Ws verborgen onder de (winter)jas hoewel ze gelukkig een droge dag melden, wel nog een frisse dag.

Hoe zal jou kind(eren) er op deze dag uitzien, trekken jullie iets speciaals aan en halen alles uit de kast incl. Smink en oranje haarverf, of gaan we voor eenvoud? of een tussenweg ;-) doen jullie er speciaal moeite voor/.

Hoe dan ook maak er met zijn allen een geweldige dag van, geniet van elkaars gezelschap, neem een oranje tompouce op onze aankomende koning (die lijn komt morgen wel weer moeders) .. en prent deze hopelijk onvergetelijke dag in je geheugen.

Een fijne dag allemaal..en hou vooral de volgende blog in de gaten met vrijmarkt verkooptips voor je kind! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je