{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat als je kind genoeg eet maar slecht aankomt?

Niets is zeker

Afbeelding blog 'Wat als je kind genoeg eet maar slecht aankomt?'

Mijn eerste blog....durf ik het wel...


Een kind die bij de geboorte iets meer als 3,5 kg woog en nu met 2 jaar en 4 maanden net 9,8kg weegt en qua lengte ook niet lang is. Zijn BMI  zit onder de lijn van ernstig onder gewicht.


Maar dat maakt hem niet minder leuk. Motorisch en geestelijk loopt hij voor. Hij maakt iedereen altijd vrolijk met zijn lach en is bijna altijd lief.

Maar waar het fout is gegaan met groeien weet op dit moment niemand. De koemelk allergie staat vast, maar dat is ook het enige. Hij heeft meerdere DNA onderzoeken gehad en meerdere opnames. Meerdere rest onderzoeken en de verdenking munchausen by proxy voor ons beide. Deze verdenking is er gelukkig al af nu. Maar het doet mij wel veel pijn. Vooral omdat we het beste willen voor ons ventje.

Maar ik voel mij soms zo alleen en heb het idee dat ik de enige ben met een kind wat zo ontzettend licht is. Het constant moeten uitleggen dat hij al wel bijna 2,5 jaar is. Het maakt mij zo verdrietig. Maar ik kan toch niet de enige zijn?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je