{{ message.message }}
{{ button.text }}

Was het altijd maar zondag..

Zondag... Echt een dag om eens lekker te genieten en eens onbeschaamd niets te doen. Tot voor kort deed ik het grote poetswerk altijd op de zondag, maar daar ben ik sinds een aantal maanden wel van af gestapt. Het grote poetswerk wordt nu doordeweeks gedaan.

Afbeelding blog 'Was het altijd maar zondag..'
Zondag... Echt een dag om eens lekker te genieten en eens onbeschaamd niets te doen. Tot voor kort deed ik het grote poetswerk altijd op de zondag, maar daar ben ik sinds een aantal maanden wel van af gestapt. Het grote poetswerk wordt nu doordeweeks gedaan. Weliswaar met een licht schuldgevoel tegenover de jongste die die ochtend dan wel wat minder aandacht krijgt, maar ik ben van mening dat kinderen vanaf een jaar of 2 a 3 zich ook weleens zelf moeten kunnen vermaken en bovendien helpt ze af en toe fanatiek mee. Het resultaat is behalve natuurlijk een schoon huis, ook een lekkere rustige zondag. Alhoewel echt uitslapen er bij ons niet in zit, is de zondagochtend altijd lekker om even bij te komen. De kinderen kruipen bij ons in bed en kijken tv, terwijl wij soms nog even wegdoezelen. Daarna gaat papa sporten om vervolgens samen in badjas te ontbijten. Rond die tijd komt ook de vraag naar boven:''wat zullen we vandaag eens gaan doen?" Het antwoord hangt behalve van ons zelf, vooral af van het weer. De laatste weken was het vies koud en dus keken we knus filmpjes met zijn viertjes en deden Memory. Vandaag lijkt het eindelijk weer eens een mooie zondag. Het is dik na de middag inmiddels. Tijd om ons aan te gaan kleden: we gaan lekker een frisse neus halen en rennen in het bos! Hoe ziet jullie zondag er uit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je