{{ message.message }}
{{ button.text }}

Warm, warm en warmer

Ik denk dat we het allemaal wel kennen, niet willen of onvoldoende drinken.

Afbeelding blog 'Warm, warm en warmer'

Vandaag was weer zo'n dag waarin ik ongewild strijd met mijn drie kinderen kreeg. Onze kinderen, ze willen soms zo slecht drinken. Maar met 28 graden en volop spelen in de tuin wil ik toch echt dat de bekers leeg gaan. 

Hmmm, rond drieën wist ik het echt niet meer. De laatste beker die ze hadden leeggedronken was in de ochtend geweest. Aangezien ik echt geen idee meer had wilde ik mezelf laten inspireren door de inhoud van mijn kasten en koelkast. Toen zag ik ze staan...... rietjes in verschillende kleuren. Voor ieder een gekleurd rietje gepakt en ze in een grote gezamenlijke kom met ranja gedaan. Grote ogen keken mij aan terwijl ik met de kom naar buiten kwam en toen riep ik :

WIE GAAT WINNEN EN HEEFT ALS EERSTE DE KOM LEEG ??!!!

Bijna tegelijk stonden ze naast mij met bezweette hoofdjes, natte haren en rode wangen. Wat moeten we doen vroeg de oudste.

Jullie gaan tegelijk drinken en wie als eerst de kom leeg heeft verdiend een snoepje. Ze wisten niet hoe snel ze moesten drinken ...........en op was de ranja.

Wie heeft er nu gewonnen..... dom van Mama, dat had Mama niet gezien.

Omdat ze allemaal goed mee hadden gedaan verdienden ze allemaal een Gelukkig niet door dat er geen winnaar was :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je