{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer te beginnen met het potje?

Wat is een geschikte leeftijd voor een wcpotje?

Afbeelding blog 'Wanneer te beginnen met het potje?' Achtergrond blur afbeelding
Wat is een goede leeftijd om een potje voor je kindje aan te schaffen? Mijn zoontje van 17 maanden loopt af en toe aan zijn broek te sjorren. ik had ergens gelezen dat dat een 'teken' kon zijn en heb een potje aangeschaft. Nu als ik vraag wat ga jij doen als je moet plassen? Dan loopt hij naar het potje en gaat hij trots zitten. Maar als ik dat doe als hij geen broek of luier aan heeft, wilt hij niet, maar hij speelt er wel mee

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je