{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer over naar een 'echt' bed?

Mijn zoon klimt uit zijn ledikant, wat nu?

Afbeelding blog 'Wanneer over naar een 'echt' bed?'

Ik zag van de week dat mijn 21 maanden oude zoon in staat is zelf uit zijn ledikant te klimmen. Niet echt een fijne situatie of een geruststellend gevoel. Nu heb ik werkelijk geen idee wanneer ik die kleine man het best over kan zetten naar een peuterbed. Kunnen jullie me hierover wat meer vertellen? En hoe pak ik dat het best aan? Alvast bedankt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je