{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer krijgen we onze nachtrust terug?

Bijna alle baby's komen 's nachts voor nachtvoedingen, dat weten we eigenlijk allemaal. Sommige slapen binnen no-time door en andere blijven komen. Onze 3e zoon is een 'ik-blijf-voor-eten-komen-Mama' kindje. Dit is niet zo best voor onze nachtrust.

Afbeelding blog 'Wanneer krijgen we onze nachtrust terug?' Achtergrond blur afbeelding
Bijna alle baby's komen 's nachts voor nachtvoedingen, dat weten we eigenlijk allemaal. Sommige slapen binnen no-time door en andere blijven komen. Onze 3e zoon is een 'ik-blijf-voor-eten-komen-Mama' kindje. Dit is niet zo best voor onze nachtrust. Onze vriend is 10 Januari 1 jaar geworden, het baby zijn is dus voorbij. Helaas blijft hij nog steeds 's nachts komen. We hebben al vooruitgang geboekt, meestal is het nu maar 1x per nacht ipv 2. Maar wat zou het toch fijn zijn als hij gewoon door zou kunnen slapen zeg! Door ruimtegebrek slaapt hij bij ons op de kamer met als resultaat dat als wij rond 23.00 naar bed gaan, meneer wakker word en dan ook maar meteen eten wil. Als hij zijn zinnen op eten heeft gezet dan is dat ook het enige waarmee je hem stil krijgt. Fiep geven, rond wandelen, liedjes zingen enz werkt dan allemaal niet. In de nacht gaat het eigenlijk hetzelfde, ook dan is hij alleen rustig te krijgen met een fles. Eerlijk is eerlijk, wij zijn al hartstikke blij als hij per maand 1 a 2 nachten doorslaapt en de rest maar 1x komt. Natuurlijk ga ik met liefde uit mijn bed en maak ik eten voor hem, dat plezier is er namelijk na een jaar wel af. Wat zou het fijn zijn als hij besluit om alle nachten door te gaan slapen zeg, tot nu toe kunnen wij daar nog maar alleen van dromen.......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je