{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer begon jouw kindje met wisselen?

Mijn oudste wordt eind oktober 7 jaar. Haar hele klas ( waarvan zij de oudste is ) is al flink tanden aan het wisselen en zij maar zeuren wanneer haar 'wiebeltanden' komen. Nu lijkt het eindelijk zover!

Afbeelding blog 'Wanneer begon jouw kindje met wisselen?'

Mijn oudste wordt eind oktober 7 jaar. Terwijl haar hele klas al aan het wisselen is, zat zij vol ongeduld te wachten op een 'wiebeltand'. Nu is het eindelijk zover! Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voor de wiebeltand plaats maakt voor het beroemde 'fietsenrek' Ook wacht ik met spanning af of ze straks weer een mooie nieuwe voortand krijgt, aangezien ze met 2 jaar haar voortand al verloor door een valpartij. ( ervaringen?)

Mijn meiden hadden allebei laat tandjes; wie weet dat ze daarom wat later zijn met wisselen ?Op welke leeftijd begon jouw kindje te wisselen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je