Snap
  • Kind
  • post_short

Wanneer begon jouw kindje met wisselen?

Mijn oudste wordt eind oktober 7 jaar. Haar hele klas ( waarvan zij de oudste is ) is al flink tanden aan het wisselen en zij maar zeuren wanneer haar 'wiebeltanden' komen. Nu lijkt het eindelijk zover!

Mijn oudste wordt eind oktober 7 jaar. Terwijl haar hele klas al aan het wisselen is, zat zij vol ongeduld te wachten op een 'wiebeltand'. Nu is het eindelijk zover! Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voor de wiebeltand plaats maakt voor het beroemde 'fietsenrek' Ook wacht ik met spanning af of ze straks weer een mooie nieuwe voortand krijgt, aangezien ze met 2 jaar haar voortand al verloor door een valpartij. ( ervaringen?)

Mijn meiden hadden allebei laat tandjes; wie weet dat ze daarom wat later zijn met wisselen ?Op welke leeftijd begon jouw kindje te wisselen?

10 jaar geleden

Nog geen ervaring van eigen kinderen wel van buurkinderen. Mijn buurmeisje is 7 jaar en 5 tanden kwijt, zij heeft geen pijn we irritatie op moment dat hij echt wiebelt en dan mag ik als buurvrouw hem eruit trekken haar moeder durft dat niet, blloedde doet het eigelijk niet, en tand doorslikken gebeurt volgens mij nooit.wel zeg ik als hij eecht los zit eet een appel daar gast hij inzitten.

10 jaar geleden

Niemand ervaringen?

10 jaar geleden

Ze is de oudste van de klas en begreep er niets van dat al die 'jonge' kinderen al 'Grote mensen tanden' hadden en zij niet....ha,ha...Toch vind ze het nu ook wel een beetje eng, want ze is bang dat ze heel veel bloed krijgt of dat ze de tand straks doorslikt:) Denk dat het nog wel ff duurt, want de tand zit pas een klein beetje los.

10 jaar geleden

wat grappig dat ze dat zelf ook zo graag wilt :)