{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer alleen "buiten" laten spelen?

Mijn zoon is 4 jaar geworden en wil maar al te graag ALLEEN buiten spelen. Alleen ik zie het nog niet zo zitten.........

Afbeelding blog 'Wanneer alleen "buiten" laten spelen?'

Mijn zoontje is in oktober 4 jaar geworden en vind zichzelf een hele grote jongen (dat is hij natuurlijk ook!!!). Veel kinderen hier in de buurt spelen al vanaf een jaar of 3 / 3,5 jaar alleen buiten. Dat moet iedereen voor zich weten, elk kind is anders maar persoonllijk vind ik dit te vroeg.

Mijn zoon is nogal avontuurlijk ingesteld, hij vergeet gewoon de afspraken die hij heeft gemaakt met me (ook afspraken "we lopen in huis ipv rennen", plagen is niet aardig), hij is gewoon een lekker druk, enthousiast kind.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je