{{ message.message }}
{{ button.text }}

wachten is zo moeilijk.

Aan het wachten op opa.

Afbeelding blog 'wachten is zo moeilijk.'

Wat duurt wachten soms lang voor kinderen. Ik moet vooral mijn oudste zoon voorbereiden op dingen dus ik ben vrijdag begonnen met vertellen dat zondag(vandaag dus) opa ons op komt halen en dat we dan naar oma gaan. Dat kind werd gelijk helemaal hyper en stond meteen voor het raam te springen. Dus nog maar een keer bij me gepakt en het nog eens uitgelegd en er nu bij verteld dat het nog twee nachtjes slapen was. Natuurlijk vond hij dat niet leuk maar na er blijkbaar even nagedacht te hebben kwam hij smiddags bij me en zei mama nog twee nachjes slape..dus ik vroeg wat gaan we dan doen? Opa!!! was het antwoord. (Mijn oudste is helemaal gek met zijn opa's)

En vandaag is het dus zondag en tussen 12 en 1 is opa hier.(opa moet uit delft komen en wij wonen in voorthuizen in gelderland) Het eerste wat de oudste vanmorgen zei??? Opaaaaa!!! ja schat opa komt straks..maar ja hoe leg je het kind straks uit.Dus maar met de klok erbij hem proberen uit te leggen wanneer opa ongeveer er is. Gevolg: hij loopt steeds van het raam naar de klok. We hebben net wel samen speelgoed in een tas gedaan dus dat was al even afleiding. Wat zullen de kids moe zijn vanavond van alles.

Trouwens is het bij jullie ook altijd een volksverhuizing als je weggaat met de kids? We blijven daar tot tweede kerstdag dus ja dan moet je wel wat spullen mee. Ik geloof dat ik onderhand een verhuiswagen nodig ben.hahaha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je