{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom zijn kinderen zo hard voor elkaar!

Er zijn altijd kinderen die niet meetellen. Die gepest, geplaagd of getreiterd worden.

Afbeelding blog 'Waarom zijn kinderen zo hard voor elkaar!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoon (9) heeft een ongelooflijke mooi karakter. Hij is zorgzaam, lief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Helaas heeft dit ook een keerzijde. 

Het is een makkelijke prooi in het oerwoud van school. Dus wordt hij getreiterd en dat is niet de eerste keer! Elke dag krijgt hij te horen dat hij niet mee mag doen en wordt op zij geduwd. Om mijn zoon toch wat weerbaarder te maken, heb ik hem naar school gebracht en een opdracht gegeven. Negeer ze! Zeg niks tegen ze en reageer ook niet op hun uitspraken. Helaas dit heeft niet gewerkt. Tijdens het spelen hebben ze mijn zoon constant opgejaagd totdat hij ergens alleen ging zitten. Dit pik ik niet.

De volgende morgen heb ik aan mijn zoon gevraagd wie de jongens zijn die hem plagen. Deze jongens heb ik even goed aangesproken en duidelijk gemaakt dat ze hier mee op moet houden.

Yes! het werkt!!

De jongens laten mijn zoon met rust en hij kan weer met een gerust hart naar school.

Herkennen jullie dit ook en hoe hebben jullie dit opgelost?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je