{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom ik PO.P shop!

Uitgenodigd bij Polarn O. Pyret. Wat een leuke winkel, wat een leuke kleding en wat een doordacht concept!

Afbeelding blog 'Waarom ik PO.P shop!'

Afgelopen woensdag was ik bij Polarn O. Pyret (PO.P), op uitnodiging van Mamaplaats, en ik ben enthousiast! Nu zou je denken dat enthousiasme over een merk aangewakkerd wordt door naar een event te gaan waar je lekkers voorgeschoteld krijgt en met een goed gevulde goodiebag maar huis gaat, maar niets is minder waar. Ik ben oprecht enthousiast over dit mooie Zweedse merk, met zijn doordachte concept. Weet je waarom?

PO.P is een draagbaar merk
Met z’n uniseks kleuren; rood, marine, zwart en natuurlijk het kenmerkende witte streepje, is PO.P een merk dat je koopt voor je eerste kindje. Om het vervolgens te bewaren voor de volgende, of voor neefjes of nichtjes. De basics van PO.P zijn voor jongens en meisjes geschikt, maar ze hebben ook hele leuke dingen die niet uniseks zijn. De jurkjes voor meisjes en de overhemden voor jongens zijn echt superleuk! En dan vergeet ik nog bijna te zeggen dat de kleding heerlijk zacht voelt.

PO.P is een robuust merk
In alles is gedacht aan kindjes die kind zijn. Kinderen die spelen, klimmen, klauteren en vies worden. De kleding kan wel tegen een stootje en ook veelvuldig wassen zou geen kwaad moeten kunnen. PO.P geeft (ook op de website) goed advies om de kleding te onderhouden. Dat is iets waar ik wel iets mee kan! Als je de kleding op de juiste manier onderhoud gaat het lang mee, van kind naar kind en zelfs van generatie op generatie zeggen ze. Niet voor niets schijnt PO.P één van de meest verkochte merken in het tweedehandscircuit in Zweden te zijn. Duurzaamheid is iets wat ik wel kan waarderen in een merk. Daar wil ik best iets meer voor betalen dan het gemiddelde shirt bij één van de grote baby/kindermerken hier in Nederland. Zo draag ik ook weer mijn steentje bij in het zorgen voor onze planeet!

PO.P is een doordacht merk
Een doordacht merk, of misschien zou ik het een doordacht concept moeten noemen. Van de tijdloze designs tot de party thuis. Ik word hier blij van.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel kan leven met niet de meest fasionable designs voor de basics van mijn kinderen. Ik geloof zelf, net als PO.P, dat mijn kinderen moeten kunnen spelen en ravotten en daar hoort kleding bij waar ze zich in kunnen bewegen. Kleding die je kan aanpassen op de weersomstandigheden en gelegenheden die zich voordoen. Ik ben helemaal fan van de laagjes die je met hun kleding kan creëren. Een regenjas waarin je nog een warm vest kan ritsen als de dagen koeler worden; een regenbroek in de vorm van een overal, superhandig en bruikbaar als je lekker buiten aan het verkennen bent. Om over de stofkeuze nog maar te zwijgen; wol of juist acryl om het zweet goed op te nemen en de warmte te behouden of verdelen.
En dan nog de party die je thuis zou kunnen geven. Net als met Tupperware –wie kent het nog?!- kan je ook een PO.P kledingparty organiseren door een consulente met de huidige collectie uit te nodigen. Heerlijk bij jou thuis, op een moment dat jou uitkomt, met jouw vriendinnen, kennissen of wie je er dan ook bij wilt hebben. Met voordelen voor jou omdat je de gastvrouw bent. Niet in de laatste plaats dat jij de deur niet uit hoeft om de kleding te zien en te voelen. En mocht je dit niks vinden, online shoppen is ook een optie!

Ik ben enthousiast –maar ik denk dat dat wel duidelijk is- en ga zeker investeren in kledingstukken van PO.P. Neem vooral eens een kijkje op hun website, of in één van de winkels!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je