{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar gaat dat heen

De prijzen stijgen

Afbeelding blog 'Waar gaat dat heen'

ooo wat schrok ik toen ik vanmorgen hoorde dat de prijzen van de crèche gaan stijgen. Het wordt hetzelfde tarief als een kinderdagverblijf. En dan gaat het meteen qua kosten om dagdelen. Dus niet twee uurtjes crèche. Nee je betaald gewoon voor vier of vijf uur. Dat betekend dat het onbetaalbaar gaat worden. In ieder geval voor mij. Ik zou er bij gebaad zijn om mijn kindje deels naar de kinderopvang te doen. Maar ik ben ziek. Dus werk niet. Dus ik krijg geen belastingvoordeel. Ik zou eindelijk kunnen herstellen wanneer ik er niet de hele dag er alleen voor zou staan. Op een uurtje hulp na, wat ik zelf betaal. Ik keek dus uit naar de tijd dat mijn meisje naar de peuterspeelzaal mag. Nu lijkt er roet in het eten te komen. Voor mama en dochter slecht. Gezien mama ziek is. Blijft het hier bij een kindje. Dus samen spelen met leeftijdsgenootjes was goed geweest. Zoals het er nu uit ziet gaat dat niet door. Ik word hier zo verdrietig van. Voor mijn uk en voor mezelf. Ik vrees dat het nu doorbijten en hopen dat ik niet nog meer achteruit ga tot mijn meisje naar de basisschool mag. Waar zijn ze mee bezig in dit land. Ja de kwaliteit moet omhoog roept men dan. Dat begrijp ik wel. Maar wanneer het dan voor veel mensen weer onbetaalbaar wordt? Lekker zinnig bezig zijn we in dit landje weer! Sorry maar ik moest dit even kwijt!

Het leuke nieuws.....ik heb de gouden status zag ik....hahaha...lol..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je