Snap
  • Kind

Vriendjes?

Hallo mijn voornemen om meer te reageren én meer te bloggen gaat goed ;-) Ik kan gelukkig weer reageren!

Vanochtend ben ik met mijn kanjer naar de kinderboerderij geweest. Ik had daar met mijn vriendin en haar zoontje afgesproken, haar zoontje en kian schelen 6 dagen. Sinds hun geboorte spelen ze samen, voor zover je het samen spelen kan noemen. De mama's vermaken zich prima, maar de jongens ook, en of het echt kan op deze leeftijd ik weet het niet, maar ze lijken echt vriendjes te zijn. Vanochtend gingen ze uit zichzelf hand in hand lopen!! Dan smelt je toch :-)

Het is zo genieten als ze de grootste lol hebben om de dieren en achter alles aan hollen! De kinderboerderij waar we geweest zijn is best groot en erg leuk je kunt er zelfs in een hooischuur op hooibergen klimmen! Daar zijn nog wat te klein voor maar wat een lol :-D Ze hebben nog in de speeltuin gespeeld en daarna heerlijk hun pannekoek op zitten te smullen!!

Dat lekkere gevoel wilde ik even delen met jullie ;-) Geniet van het mooie weer! (hier schijnt het zonnetje maar zoon lief ligt te dromen over de geitjes ;-) )

 

(Ik heb ook echt een geweldige foto er van maar het lukt me niet om deze te uploaden, waarschijnlijk is de foto te groot..)

11 jaar geleden

Zeker weten hylk!

11 jaar geleden

Wat een gezellige dag was het he!

11 jaar geleden

heerlijk toch als de kids het naar hun zin hebben, en dan hebben de mama's het ook naar hun zin.

11 jaar geleden

Bedankt voor het toevoegen! Leuk he ;-)