{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorstelrondje, nieuw op Mamaplaats!

Afbeelding blog 'Voorstelrondje, nieuw op Mamaplaats!' Achtergrond blur afbeelding

Even voorstellen!

Hi allemaal, a new blogging mom in town :-). Wat leuk dat ik voor Mamaplaats mag gaan bloggen, ik heb hier echt onwijs veel zin in! Maar voordat ik mijn digitale pen in klim lijkt het me een goed idee om mij en mijn gezin aan jullie voor te stellen. There we go!

Mijn naam is Lizzy, een echte Amsterdammer. Hoewel ik daar nu niet meer woon sinds een jaar of 6. Amsterdam heeft plaats gemaakt voor het bijna net zo leuke (grapje dat is natuurlijk niet waar), rustige Badhoevedorp. Oftewel, de achtertuin van Schiphol. Ik ben 27 jaar en al ruim 10 jaar samen met mijn man. Yes! 5 jaar getrouwd alweer, time flies.

Jammer genoeg heb ik PCOS. Een afwijking in mijn hormonale gebeuren. Hier zal ik misschien later nog wel meer over vertellen. Dit heeft er in ieder geval voor gezorgd dat zwanger worden niet gemakkelijk ging. Gelukkig was daar 4 jaar geleden dan eindelijk die positieve test en waren wij in verwachting van onze dochter Liva. En nu is ze alweer 3,5. Inmiddels heeft Liva een heel schattig boeffig drakenbroertje, Maes. Onze 1,5 jaar oude bengel.

Na de geboorte van Maes hebben we een vervelende kraamtijd achter de rug. Hij heeft namelijk een afwijking aan zijn niertjes. 2 urineleiders en reflux in de nier. Het heeft even geduurd voordat ze hierachter kwamen, dus heeft hij (en wij) een paar keer onnodig in het ziekenhuis gelegen met een flinke nierbekkenontsteking. Gelukkig is dat helemaal onder controle met antibiotica en merk je er helemaal niks van dat hij zo ziek is geweest.

Het heeft mij alleen wel de nodige angststoornissen, depressies, burn-out, geef het beestje een naam opgeleverd. Maar dat terzijde. Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen #fitmomtobe project haha. Lekker trainen, hopelijk wat afvallen en mijn positieve vibe weer terug vinden!  Naast sporten (wat ik serieus leuk vind haha, bizar he?) ben ik een echte huismuts. Bezig met ons interieur en de kamers van de kids. Heerlijk! Maar natuurlijk vind ik het ook leuk om erop uit te gaan met mijn gezin. 

X LizzyAfbeelding blog 'Voorstelrondje, nieuw op Mamaplaats!'
Afbeelding blog 'Voorstelrondje, nieuw op Mamaplaats!'
Afbeelding blog 'Voorstelrondje, nieuw op Mamaplaats!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je