{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorpremière Disney film Planes!

Wat is dan unieker dan een film die nog niet uit is al bekijken in een vliegtuig? 300 kinderen hadden het geluk om dit mee te maken.

Afbeelding blog 'Voorpremière Disney film Planes!'
Op 2 oktober had KLM 300 kinderen uitgenodigd die op een hele speciale manier een film mochten kijken. Het ging om een voorpremière van de nieuwe Disney film Planes. Deze film werd niet in een bioscoop bekijken, maar op een zeer speciale locatie: aan boord van een echt vliegtuig met popcorn en drankjes. KLM creëerde een unieke omgeving waarbij gebruik werd gemaakt van speciale effecten door het herscheppen van de wereld van Vliegtuigen in een live-setting. Dit was voor de 300 kinderen een onvergetelijke ervaring en het is 's werelds eerste filmervaring in en een rond een vliegtuig. Dit allemaal dankzij KLM. Hieronder kun je de video bekijken van de voorpremière.

Disney Film Planes

Planes is het nieuwe komische 3D-avontuur dat gaat over het sproeivliegtuigje Dusty dat razendsnel is. Dusty wil graag mee doen met de allerspannendste luchtrace rond de wereld en daar droomt hij over. Het enige probleem is dat Dusty niet gebouwd is om te racen en hij heeft hoogtevrees. Maar toch weet hij zich te kwalificeren voor de grote race.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je