{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vooroordelen en negatieve reacties?

Afbeelding blog 'Vooroordelen en negatieve reacties?'

Als je de titel leest zal je niet begrijpen waar dit over gaat, maar ik ga het uit leggen.

Een paar weken geleden heb ik een blog geplaatst over Megan en haar debuut bij GTST. Wel is waar als een figurant maar je moet ergens beginnen. Ik kreeg heel veel reacties op deze blog en veel van deze waren heel positief.......maar helaas zaten er een aantal bij die niet zo positief waren en dit is behoorlijk afgezwakt omschreven.

Tot vandaag, en daar voorbij ook, houd dit mij bezig: WAAROM?

Vinden we niet allemaal kinderen op TV niet geweldig leuk?

Horen kinderen hier niet bij?

Hoe schattig is de nieuwe UNOX reclame over soep in pak, denken jullie dat dit spontaan gefilmd is? Bij dat meisje thuis? En alle kinderfilms waar we onze kinderen zo graag naar laten kijken? Denk je dat dit ook in een keer gefilmd is real-time? 

Voor alles waar leuke en spontane en grappige kinderen voor gebruikt zijn is er een kind gevonden via een casting bureau. Megan vind het toevalling helemaal geweldig om te doen en vind de aandacht helemaal leuk. En ik als moeder? Ja ik vind het ook leuk dat ze mijn kind uitkiezen en ja ik word er trots van als de fotograaf of regisseur zegt dat ze het wel heel goed doet en dat ze het heel makkelijk werken vinden met haar. Dit is echt niet altijd zo. Doe ik het voor mezelf? Nee niet direct, ik hoop mijn kind door deze ervaringen klaar te maken voor de toekomst en ze verdiend er ook een klein beetje mee waardoor het haar straks misschien makkelijker gemaakt kan worden met het uitkiezen van een school. Want het is wel zo dat, met de economie van nu, het kan gebeuren dat we misschien straks geen geld hebben voor het betalen van hun opleiding en dan heeft ze meer kans op een goede opleiding. Begrijp me niet verkeerd hoor, we hebben een spaarplan voor de meiden zodat ze straks wel een leuk bedrag hebben voor school maar er kan tussen nu en 18jr zo veel nog gebeuren en alles wat er op die rekening staat is mooi mee genomen ;-)

Wat wil ik nu zeggen? 

Voor je een negatieve reactie geeft op iemand die zijn of haar kind heeft ingeschreven bij een casting of modellen bureau waarom je dit zo erg vind. En druk die film waar die leuke kinderen in spelen dan ook maar weg want als je niet kan accepteren dat iemand dit met zijn kind doet dan kan je ook niet kijken naar de producten die het voortgebracht heeft.

Ieder zijn ding en ieder zijn mening. Bij ons staat het welzijn van onze kinderen voorop en er is niks of niemand die hier verandering in kan brengen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je