{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorlezen, leuk!!

Voorlezen is leuk om te doen en goed voor de ontwikkeling van je kindje.

Afbeelding blog 'Voorlezen, leuk!!' Achtergrond blur afbeelding

Ik schreef net al een vraag-blog over tips voor leuke Kerst voorleesboekjes...
Mijn dochtertje vindt voorlezen zo leuk! Dat kan ze ook heel lang volhouden. En dan het liefst een boek dat ze op dat moment het leukst vindt, tien keer achter elkaar ofzo.
Hartstikke mooi natuurlijk dat ze zo van voorlezen houdt, want het is erg goed voor haar taalontwikkeling. Ze leert er goed van praten en haar woordenschat wordt steeds groter.
Ook zoekboeken zijn erg in trek, dat is dan wat minder voorlezen, maar daar kun je zelf natuurlijk genoeg leuke verhaaltjes bij verzinnen.

We zijn bij onze oudste al best vroeg begonnen met voorlezen, maar onze jongste wordt al vanaf dat ze echt net geboren was voorgelezen, want haar zus wil voorgelezen worden, en dan zit zij er natuurlijk gewoon bij!
Voorlezen gebeurt bij ons thuis dus dagelijks, en meestal ook wel meer dan één keer per dag.
En bij jullie?

Gelukkig zijn er ook zoveel leuke kinderboeken met mooie afbeeldingen erin. Je kan blijven kopen (hoera voor Marktplaats).
Over een paar maanden ga ik een workshop 'voorlezen' volgen. Lijkt me erg leuk, dan kun je het voorlezen nog leuker maken. Ik ben benieuwd.

Welk boek is bij jullie thuis favoriet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je