{{ message.message }}
{{ button.text }}

VoorjaarsWinter...

Afbeelding blog 'VoorjaarsWinter...' Achtergrond blur afbeelding

Laatst liep ik met Megan op straat en we waren gezellig aan het kletsen over van alles en nog wat. Soms is het wat vermoeiend dat Megan nog geen 10sec kan stoppen met praten maar in de regel is het erg gezellig dat ze zo veel praat en veel te vertellen heeft.

Ze hadden het bij Dora eerder die dag over de vier jaar getijden gehad en dit was duidelijk iets wat indruk bij haar gemaakt had. 

Het waaide heel hard en het was best koud buiten en Megan vroeg zich af wat voor jaargetij het was en ik vertel haar dat het voorjaar is. Dit vond ze gek want het voelde helemaal niet aan als voorjaar. Ik ga natuurlijk door met vragen waarom het niet aan voelt als voorjaar en ze weet me te vertellen dat het veeeeeel te koud is voor voorjaar en het leek haar meer op winter. Tja daar kon ik haar alleen maar gelijk in geven, het was immers net boven het vriespunt!

Ik probeerde haar uit te leggen dat het winter was als er sneeuw lag en we konden schaatsen, maar dat dit in Nederland niet heel de winter zo was. Dat het vaak ook gewoon heel koud was, hard waaide en veel regende. Hierover moest ze even heel diep denken.....en ze staat in ene stil en zegt:" mama, wacht eens......ik weet al wat het is! Het is een VoorjaarsWinter. Ja dat is het nu VoorjaarsWinter"

Ik kon haar eigenlijk alleen maar gelijk geven! Het leek, en het lijkt nogsteeds, niet op voorjaar en we kunnen het ook geen herfst noemen want dan is pas als ze jarig is en na de winter komt het voorjaar behalve dit jaar, dit jaar hebben een VoorjaarsWinter :D

Hoe noemen jullie het heerlijke weer van nu? En hoe zeer kijken jullie uit naar het voorjaar......of de zomer?

Ik heb zelf astma en ik kan zeggen dat ik nog nooit zoveel astma aanvallen heb gehad als de afgelopen tijden....IK WIL ZON :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je