{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorjaarsvakantie!

Nog even en het is al weer voorjaarsvakantie! Wat gaan jullie doen?

Afbeelding blog 'Voorjaarsvakantie!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn man is deze vakantie op reis voor het werk de hele week. Dat betekend dus dat de kids de hele week voor mij zijn, tijd om plannen te maken!

Ik ben namelijk gek op mijn kinderen, maar 9 dagen met ze thuis zitten is absoluut niet te doen met mijn bengels. Ze gaan in ieder geval in de vakantie 1 dag wel naar de opvang. Dan heb ik ook een vrij dagje! Kan ik mooi heerlijk.... het huishouden doen :D

Verder gaan we in het eerste weekend op de zondag met tante tamara een dagje naar Deventer, eerst naar het speelgoedmuseum en dan nog even in het stadje rondkijken. Verder heb ik mijn moeder uitgenodigd om te komen logeren, ik ben benieuwd of ze op de uitnodiging ingaat, ze vond het reizen altijd zwaar....

Maar dan? Al de vriendinnetjes van de oudste gaan op vakantie, skiën, of naar familie. De rest van de week is onze familie gewoon aan het werk. En ik heb ballorig overwogen maar in mijn eentje daarheen met 2 kinderen die elk aan een andere kant willen spelen(en van mij nog niet helemaal alleen mogen zijn...)

Wat gaan jullie doen, en betere vraag nog, hebben jullie allemaal vakantie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je