{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorbereiding Feestdagen met mijn kleine man

Alle voorbereidingen treffen voor de kerst met mijn familie en mijn vriend zijn familie.Samen de kerst boom gezet van het weekend

Afbeelding blog 'Voorbereiding Feestdagen met mijn kleine man ' Achtergrond blur afbeelding

Het weekend is weer voorbij, werk week is begonnen.Vanmiddag krijgen wij goed of slecht nieuw uit de bloed onderzoeken van mijn zoontje. We gaan er vanuit dat het goed nieuws is en dat we gewoon kerst vieren met de familie.Vanavond nog even werken en dan tot het weekend vrij.Afgelopen zaterdag na het klussen in ons huisje zijn we de kerstboom pas gaan halen.Waarom zo laat vraagt altijd iedereen.De feestdagen hebben sinds mijn 14de een hele andere betekenis(eigenlijk geen meer).Sinds overlijden van mijn beide ouders en familie die daardoor uit elkaar is gevallen gaan wij dit jaar gezellig met heel mijn familie samen zitten. Iedereen maakt wat voor het eten. Ik zei gelijk laat mij het toetje maar doen ben ik er makkelijk van af..Lekker wat ijs halen of een mini gebakje maken.Het is bij mijn oom en ik ben nooit echt een fan van hem geweest. Hij is buiten mijn oma de enige over. Ook heb ik geen zin om deze dagen over mijn moeder te praten.Huilen doe ik wel lekker thuis bij mijn eigen op de bank.Waar ik troost heb van mijn vriend en waar ik alles tegen kan zeggen alsof het mijn beste vriend is.Mijn zoontje ga mee en mijn neefje komt ook met zijn kindje. Dus mijn zoontje is niet alleen met spelen met kerst. 2de kerstdag staat mijn vriend zijn familie op de planning.Het voordeel is dat het voor ons naast de deur is(buren is zijn tante daar word het elk jaar gevierd).Daar is het altijd begin van de avond gezellig dan is iedereen nog nuchter en tonen ze interesse in je.Zo kwamen ze vorig jaar na 4 jaar relatie achter dat mijn ouders waren overleden. Wat je dan krijgt als je hun ziet een hoop medelijden. Maar later die avond heeft iedereen ruzie met elkaar.. want iedereen gaat zich bemoeien met elkaars leven en hoe hun het beter aankunnen pakken met eventueel verbouwingen of keuze met een huis kopen. het erge is dat dat altijd zo is en niet alleen met kerst.Ook daar verzorgen wij het toetje. die boodschappen hebben wij van het weekend in huis gehaald. je kon over de koppen lopen in de winkel. ik word dan al chagrijnig omdat ik niet kan doorlopen, maar mijn zoontje vindt dit heerlijk tegen iedereen hallo roepen of doei/audoe en alleen maar met ja antwoorden als ze iets vragen.wat oudere mensen in de winkel helemaal geweldig vinden en dan 5 min voor je zoon blijven staan. Na de boodschappen eindelijk een kerstboom uitzoeken. Na het eten de lichtjes erin en mijn zoontje zat vol bewondering te kijken, mooi papa is wat hij zei. Zondag ochtend had ik het briljant idee om de kerstballen etc samen met mijn zoontje te doen.Hij vond het heel leuk en ik zat met alleen maar paniek aanvallen, Mijn mooie glazenkerstballen als dat maar goedkomt. maar hij verbaasde mij en gaf netjes alles aan. door dat ik zo zenuwachtig was liet ik er juist 1 vallen waarop mijn zoontje zei oh nee mama.Waar mijn vriend en ik uitgebreid om moesten lachen, en hij ons maar na deed. na dat de kerstboom klaar was gingen we nog even bij intratuin kijken na alle mooi kerst dingen die hun daar altijd uitstallen. mijn zoontje keek zijn ogen uit daarna reden we door na mijn schoonouders want mijn schoonsbroertje was jarig en aten wij met hum mee.Vandaag werken en dan beginnen deze drukke dagen,helaas dat ik niet moet werken en weer kan overslaan dus enigste wat ik kan dan is beste er van maken hopelijk wil ik volgend jaar ook niet werken met kerst omdat dit jaar zo leuk was.(foto gemaakt in draaimolen intratuin)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je