Snap
  • Mama
  • post

Voor het eerst naar school!!

Onze kleine meid, vandaag voor het eerst oefenen op school!!

Zo..... Vannacht heerlijk geslapen, met 1 kleine onderbreking, maar vanochtend 10x beter op dan gister! Alles beweegt weer beter en dat mag ook wel, want het is alweer spannend genoeg vandaag.....

Ons kleine meisje vandaag voor het eerst oefenen op school!! Dat is goede spanning ;)

Gisteravond werd broer lief al wakker.... mam hoe moet dat morgen nou met Daantje? Hij heeft constant het gevoel dat hij over haar moet waken, heel lief, maar niet ten koste van zichzelf. We hebben hem ook gezegd, dat ze er heel erg aan toe is, dat ze het zelf ook heel spannend vind, maar het echt wel goed gaat komen ;)

En ja hoor..... Vanmorgen werd ze wakker met een grote glimlach! Vroeg nog even voor de zekerheid of het vandaag wel echt DE DAG was en sprong uit bed! Helemaal leuk dat ze nu ook mag zeggen wat voor drinken en eten ze mee naar school mag nemen, haar gympen erbij in de tas en voor de zekerheid maar wat schone kleren, je weet maar nooit?!

En daar ging ze met haar grote broer (en ik zelf uiteraard) op pad, want ZIJ mocht vandaag naar school!! Eerst de grote broer wegbrengen en toen was zij aan de beurt, trekkend aan mijn arm of we nu eindelijk gingen. Bij de klas aangekomen, vertelt de juf haar dat ze al een eigen kapstokje heeft, dat ze haar jas in de luizenzak mag doen en haar beker een bakje in de bak. Haar tas ruimt ze netjes op, zegt mij dag met een hele dikke knuffel en vraagt of ik nog ga zwaaien.... Dan springt ze de klas in, wordt gelijk terug geroepen, want ze moeten hier de juf een handje geven en goedemorgen zeggen ;) Dat doet ze netjes en gaat dan naar het raam om te kijken of ik er al sta.

Daaaag mam!! Tot straks!!

Veel plezier schat.........

7 jaar geleden

Ik weet nog goed de eerste keer peuterspeelzaal. Van onze oudste zoon. We gingen hem met z'n twee weg brengen. Nou hij vond het geweldig. Toen we weg gingen zwaaien en kus handjes. Toen ik hem op kwam halengte zij de juf wel dat hij ff gehuild hard. Maar de weken daarna was het elke keer drama huilen huilen aan mijn been hangen. Mama mag niet weg. Nu ben ik wel benieuwd alshij in januari naar de basisschool gaat Hoe het dan gaat.

10 jaar geleden

Superbegin ook benieuwd hoe ze het vond :)

10 jaar geleden

Klinkt goed en kan me jouw gevoel goed voorstellen! Nog even en dan gaat mijn zoontje echt van het Samenspel naar de Peuterspeelzaal, ook heel spannend!

10 jaar geleden

Superleuk! Hoe vond ze het? Morgen weer?