{{ message.message }}
{{ button.text }}

voor het eerst naar de kermis

voor het eerst naar de kermis hoe zal het zijn zou hij het leuk vinden of juist helemaal niet wegens te veel herrie of krijgen we hem bijna niet meer mee naar huis????

Afbeelding blog 'voor het eerst naar de kermis ' Achtergrond blur afbeelding

hoi hoi daar ben ik weer.....

het is kermisssss en nu?? onze zoon is nu 15,maanden en mag deze week voor het eerst met papa en mama mee naar de kermis toe hij is gelukkig aan het einde van de straat maar ben zoo benieuwd want als het op herrie aan komt vind meneer helemaal niks leuk zelf dieren niet zolang het niet zo veel geluid maakt vind hij alles lief en leuk.
mama is nu al aan het bedenken wat gaan we op de kermis doen draaimolen natuurlijk die kunnen we niet over slaan touwtje trekken is wel saai hahaha misschien kunnen we wel eendjes gaan vangen als ze die hebben maar ja hoe gaat die kleine dondersteen dat doen ja hoor geloof me met zijn handen niet met dat stokje met een haakje eraan hoor gewoon lekker makkelijk met de hand en dan is het wel gaaf om met papa eventjes in de botsautootjes te gaan maar is dat wel zo slim en niet te gevaarlijk???? en vind hij het niet eng tot nu toe vind meneer namelijk alles wat goed lomp en hart gaat super leuk nou dit was het weer even voor vandaag de update van de kermis komt nog wel met eventuele foto's

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je