Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

voor het eerst naar de kermis

voor het eerst naar de kermis hoe zal het zijn zou hij het leuk vinden of juist helemaal niet wegens te veel herrie of krijgen we hem bijna niet meer mee naar huis????

hoi hoi daar ben ik weer.....

het is kermisssss en nu?? onze zoon is nu 15,maanden en mag deze week voor het eerst met papa en mama mee naar de kermis toe hij is gelukkig aan het einde van de straat maar ben zoo benieuwd want als het op herrie aan komt vind meneer helemaal niks leuk zelf dieren niet zolang het niet zo veel geluid maakt vind hij alles lief en leuk.
mama is nu al aan het bedenken wat gaan we op de kermis doen draaimolen natuurlijk die kunnen we niet over slaan touwtje trekken is wel saai hahaha misschien kunnen we wel eendjes gaan vangen als ze die hebben maar ja hoe gaat die kleine dondersteen dat doen ja hoor geloof me met zijn handen niet met dat stokje met een haakje eraan hoor gewoon lekker makkelijk met de hand en dan is het wel gaaf om met papa eventjes in de botsautootjes te gaan maar is dat wel zo slim en niet te gevaarlijk???? en vind hij het niet eng tot nu toe vind meneer namelijk alles wat goed lomp en hart gaat super leuk nou dit was het weer even voor vandaag de update van de kermis komt nog wel met eventuele foto's

10 jaar geleden

Bij ons vinden ze de kermis allebei helemaal geweldig ( in tegenstelling tot mama ) maar toen de oudste een jaar of 1 was, vond ze de herrie maar niks.

10 jaar geleden

nou we zijn gister avond nog even met hem naar de kermis geweest in een andere attractie gezet in een brandweer wagentje nou hij ging er zo geweldig dat hij het vond en toen hij weer eruit moest werd hij nog boos ook want hij wilde helemaal niet naar huis ook heeft hij met papa samen touwtje getrokken helemaal toppie liefst zou hij 10,touwtjes tegelijk trekken maar dat was niet de bedoeling van het spelletje dus toch steeds weer 1tje pakken vond wel netjes van hem we zijden nee 1,tje pakken en hij liet de rest weer los echt leuk en zelf de centjes aan de meneer geven deed hij ook netjes ben zoo trots op de kleine man hij word groot :P hahahaha

10 jaar geleden

Haha, jammer dat ie er niet veel aan vond. Mijn oudste vond het vorige jaar september eigenlijk pas echt leuk. Toen was ze bijna 3. Anders snappen ze ook niet wat ze overkomt denk ik.

10 jaar geleden

Over drie weken is het bij ons kermis (de grootste van de Benelux). Wij gaan daar ook een paar keer heen, niet elke dag (duurt 11 dagen). Eendjes vangen, buggy's en bootjes zijn hier favoriet. Nu mag ze van ons nog wat meer dingen doen op een avond, maar volgend jaar als ze 3 en half is en grote zus is gaan we invoeren dat ze van ons maar één ding mag doen. Zo deden mijn ouders dit vroeger ook. Dat moest wel want wij woonde bijna OP de kermis. Mochten er andere meegaan (Opa, Oma, Tantes en/of Ooms) dan is het van ons een keer draaien en wat hun geven is aan hun.