{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor alles een eerste keer.

Wat als je alles voor het eerst doet.... Vandaag voor het eerst gezwommen! :-)

Afbeelding blog 'Voor alles een eerste keer.'

Voor alles is een eerste keer. 

De eerste keer zwanger worden, de eerste keer zwanger zijn, de eerste echo, de eerste 20 weken echo, de eerste keer dat je hoort het een een meisje wordt, de eerste laatste echo. De eerste keer weeën, de eerste keer bevallen, de eerste keer je kind vast houden, de eerste keer te horen krijgen dat het een dochter is(en gezond), de eerste keer intens gelukkig zijn (wat je niemand kunt uitleggen, dat gevoel is zo sterk!). De eerste keer vertellen aan mensen dat onze dochter Isa-Sophie heet. We kunnen nog even doorgaan.

Haar eerste spuugje, haar eerste lachje (die je hopeloos op de foto probeert vast te leggen), haar eerste verkoudheidje. Mijn dochter is vandaag 3 maanden! Ook voor het eerst! Hoera!

Vandaag zijn we ook (voor het eerst) gaan zwemmen. Ik had er een hard hoofd in, maar na mijn tas volgestopt te hebben met hydrofielluiers (oh ja, voor het eerst horen wat dat nou precies hydrofielluiers zijn....) ging ik moedig op weg. (Wie bedacht heeft dat 9.00 een lekker tijdstip is om te zwemmen, ik weet het niet.)

Daar aangekomen kleedde ik eerst mijzelf om, om vervolgens haar in het zwembad om te kleden. Dat was toch een stuk warmer dan de kleedkamers. Ze genoot er nu al zichtbaar van. En dat terwijl we alleen maar aan t omkleden waren. 

De eerste keer in het zwembad water. Volgens mij was mama huiveriger dan Isa-Sophie. Wat oh wat vond ze het leuk. Alle eendjes zwemmen in het water, visje visje, spetter pieter pater, varen varen over de baren..... en een pret dat ze had! En mama maar voelen of ze het niet te koud had....

Na een kleine 20 minuten volgehouden te hebben viel ze tijdens het zwemmen gewoon in slaap! Na deze vermoeidende eerste zwemles ligt ze nu (tijdens dit schrijven) lekker in haar bedje verder te slapen.

Ik kan niet wachten op de rest van alle eerste keren!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je