{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voedsel Kleurstof op handjes dochter

Mijn dochtertje speelde vandaag met kleurstof en haar hele handjes waren roze. wat nu?

Afbeelding blog 'Voedsel Kleurstof op handjes dochter' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochtertje speelde vandaag met kleurstof, ze verstopt regelmatig dingen en ik zag het gebeuren, haar hele handjes roze, veel er af gekregen maar toch een laagje niet. Iemand tips hoe ik de rest er ook af krijg?? Onze handen zitten ook onder van haar poetsen haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je