{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voeding de problemen vanaf de geboorte

Ook elke keer bleef ze overgeven echt met golfen eruit En ze stikte omdat er zoveel voeding uit kwam. Omdat ik borstvoeding gaf en ze niet...

Afbeelding blog 'Voeding de problemen vanaf de geboorte' Achtergrond blur afbeelding
Hallo allemaal Hierbij mijn eerste blog op mamaplaats. Ik ben 31 jaar en heb nu een dochtertje van 3 jaar. Ik zou graag in contact willen komen met moeders die ook problemen met de voeding hebben bij de kinderen en dan met name dat ze in de nacht onrustig zijn, blaasjes in de mond, opgezette buik, klachten met buikpijn, vaak diarree enz. Even vanaf het begin beginnen het begon allemaal al tijdens de zwangerschap. Ik kon echt negen maanden lang niks bijzonders eten en drinken. Een paar keer op het randje gezeten van uitdroging. Zelf kreeg ik ook nog een een bekkeninstabiliteit (en dat heb ik nu nog).  Ook nog een rot bevalling alsof het nog niet genoeg was. Na drie keer met de vacuümpomp en 7 cm ontsluiting en in knippen kwam ze ter wereld. En Hè ik kon ook alles weer gewoon eten! Ze was eruit en ik kon weer gewoon eten net alsof er niks meer aan de hand was dat voelde erg prettig op 31 december is mijn prachtige dochter geboren. Omdat ze met de vacuümpomp gehaald was moesten we een nachtje in het ziekenhuis blijven. Daar begon alle ellende al ze mankeerde volgens hun niks! Ze moest bijkomen van de bevalling maar kreeg eten en dat kwam er net zo hard weer uit maar dat kon geen kwaad we mochten gewoon naar huis. Eenmaal thuis legde de kraamverzorgster er in bed. Ook elke keer bleef ze overgeven echt met golfen eruit En ze stikte omdat er zoveel voeding uit kwam. En omdat ik borstvoeding gaf en ze niet goed kon drinken hield ze niks binnen. Volgende dag kwam de verloskundigen en die zag dat haar tong riempje te ver vast zat zodat ze dus niet goed kon drinken. Dit moest in het ziekenhuis los geknipt worden. Ze was dus uitgedroogd en moest dus weer terug het ziekenhuis in Het duurde 10 dagen voordat ze opgeknapt was. Na 5 maanden en 4 verschillende voedingen had ze dus reflux in het wkz weer 10 dagen in het ziekenhuis waardoor ze dus elke keer bijna stikte in de slaap omdat de voeding terug bleef stromen en was ze zo onrustig omdat het brand in je slokdarm. Ondertussen kreeg ze nutramigen voeding tegen alle allergieën en dat daarna ging het steeds beter. Maar het bij het het over gaan naar vast voedsel ging het weer steeds slechter. Nu nog steeds als ze bepaalde dingen eet licht ze de halve nacht wakker en na 3 jaar ben ik het wel klaar mee. Ze denken ze dat ze een lactose en een fructose intolerantie heeft. Dat moet dus weer getest worden in het wkz. Ik wil nu graag weten wat het is en graag mijn nachtrust helemaal terug en daarom hoop ik dat er nu wat uit de testen gaat komen zodat ik daar haar eetpatroon kan aanpassen. Zijn er mensen die hierover mee kunnen praten of die zelf ervaring met een lactose of fructose intolerantie hebben? Of ook kinderen met reflux waar ze last van hebben. Helaas lukt het niet op de foto's erbij te krijgen dus nu maar even een plaatje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je