{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vlotte Lotte: Gesprek op het kinderdagverblijf.

Vandaag werden wij op het kinderdagverblijf van Lotte verwacht.... het twee jaar gesprek stond op de planning...

Afbeelding blog 'Vlotte Lotte: Gesprek op het kinderdagverblijf.' Achtergrond blur afbeelding

Om half een brachten we eerst Didi naar de BSO en daarna samen met Lotte naar haar groep.
Het twee jaar gesprek stond op de planning waarin de algemene ontwikkeling word besproken over hoe het gaat binnen de groep waarin ze zit.

Lotte is een pienter meisje op het kinderdagverblijf, door haar vergevorderde taal ontwikkeling speelt ze voornamelijk met kindjes die ouder zijn.... ze zit daarmee meer op het zelfde niveau op het gebied van spraak dan kindjes van haar leeftijd.
Lotje maakt grammaticaal goede zinnen van 3 of meer woorden en gebruikt zelfs de juiste vormen daarin. 
Grappig iets wat naar voren kwam is dat een invaller had verwacht dat Lotte al drie was... maar gewoon klein voor haar leeftijd... toen ze aan de invaller vertelde dat Lotte pas net twee was stond ze versteld.

Het lievelingsspeelgoed van Lotte is op de groep toch echt wel het keukentje. De hele dag door komt ze nep eten en drinken brengen naar de juffen. En die moeten dan ook meespelen anders komt het geweldige temperament van Lotte naar voren. 

Gelukkig is het bijt en duw gedrag van Lotte afgenomen... Grappig is wel dat de juffen het idee hadden dat toen het gedrag steeds minder werd Lotte nog beter ging praten. 

Verder valt de motoriek van Lotte op... Lotte is nog steeds erg soepel...ze valt hierdoor wel regelmatig.... Maar je kunt natuurlijk ook niet overal tegelijk mee bezig zijn. Lotte kan al wel heel goed rennen en dat doet ze dan ook graag... ook al weet ze prima dat dat eigenlijk niet mag als ze op de groep is... 

Lotte heeft alles snel door... en heeft interesse  in dingen die niet geheel leeftijd adequaat zijn... maar dat wisten wij zelf ook... Maar wat wil je als je ook een pientere grote zus boven je hebt? 

Al met al gaat het dus erg goed met onze vlotte Lotte... dingen die wij thuis zien, zien zij dus ook... 

Het allerbelangrijkste van alles is natuurlijk dat Lotte met plezier naar het kinderdagverblijf blijft gaan... want dan laten Papa en Mama haar daar met een goed gevoel achter....

Papa en Mama zijn trots op jou klein meisje! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je