{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vlog: Mijn reisje naar Disneyland Parijs!

Afgelopen dinsdag was het zo ver: Disneyland! Niet alleen ontzettend leuke attracties, maar ook een fantastische nieuwe show!

Afbeelding blog 'Vlog: Mijn reisje naar Disneyland Parijs!'

The forest of Enchantment

Disneyland nodigde ons uit om de nieuwe show te komen bekijken: The Forest of Enchantment. Samen met een aantal andere bloggers ging ik richting de plek waar alle dromen uit komen! Woohoo! Eenmaal aangekomen in het park, moesten wij een flinke sprint trekken om de show nog te halen. Maar het was het zo waard!

De Forest of Enchantment show is adembenemend mooi. Met een leuke medley van liedjes uit Pocahontas, Jungle Book, Rapunzel, Tarzan en Brave word je meegesleurd in deze betoverende show! De medley is geschreven door Gordon Goodwin en ook al is de melodie iets anders dan in de films: je blijft de sfeer van Disney voelen!

Backstage

Als een échte Disney-fan sprong ik een gat in de lucht toen wij backstage mochten gaan. Hier mochten wij de Creative Director, Show director en de Music director allemaal spreken. Vragen over de show en de keuzes voor muziek, decor en zelfs de kostuums werden beantwoord. Het kostuumatelier is één van de gebouwen waar de magie van het park tot leven komt. De prachtige jurken en pruiken: alles wordt daar gemaakt!

Voor de kostuums van deze show moesten ze bijna de hele wereld over om de juiste stoffen en kleuren te vinden! Alles om de show zo perfect mogelijk te laten zien aan ons! Wauw!

Naast alle te gekke interviews en toffe dingen die wij mochten gaan zien, hebben wij natuurlijk ook van de parken genoten! Check mijn vlogje hieronder voor een impressie van mijn twee daagjes in Disneyland Parijs :-)

Vlog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je