Snap
  • Kind

Vlog: Mijn reisje naar Disneyland Parijs!

Afgelopen dinsdag was het zo ver: Disneyland! Niet alleen ontzettend leuke attracties, maar ook een fantastische nieuwe show!

The forest of Enchantment

Disneyland nodigde ons uit om de nieuwe show te komen bekijken: The Forest of Enchantment. Samen met een aantal andere bloggers ging ik richting de plek waar alle dromen uit komen! Woohoo! Eenmaal aangekomen in het park, moesten wij een flinke sprint trekken om de show nog te halen. Maar het was het zo waard!

De Forest of Enchantment show is adembenemend mooi. Met een leuke medley van liedjes uit Pocahontas, Jungle Book, Rapunzel, Tarzan en Brave word je meegesleurd in deze betoverende show! De medley is geschreven door Gordon Goodwin en ook al is de melodie iets anders dan in de films: je blijft de sfeer van Disney voelen!

Backstage

Als een échte Disney-fan sprong ik een gat in de lucht toen wij backstage mochten gaan. Hier mochten wij de Creative Director, Show director en de Music director allemaal spreken. Vragen over de show en de keuzes voor muziek, decor en zelfs de kostuums werden beantwoord. Het kostuumatelier is één van de gebouwen waar de magie van het park tot leven komt. De prachtige jurken en pruiken: alles wordt daar gemaakt!

Voor de kostuums van deze show moesten ze bijna de hele wereld over om de juiste stoffen en kleuren te vinden! Alles om de show zo perfect mogelijk te laten zien aan ons! Wauw!

Naast alle te gekke interviews en toffe dingen die wij mochten gaan zien, hebben wij natuurlijk ook van de parken genoten! Check mijn vlogje hieronder voor een impressie van mijn twee daagjes in Disneyland Parijs :-)

Vlog

8 jaar geleden

Ooh wat tof!! Ik ga ook met mijn vriend over twee maanden, heb er zoveel zin in. Ik heb echt een leuke aanbieding gevonden ook, 30%korting op een paar dagen feest ;). Ik heb het goedkoopste hotel gekozen en is prima betaalbaar op deze manier. (link: http://www.savly.nl/tot-30-korting-per-persoon-per-nacht-bij-disneyland-parijs/)

8 jaar geleden

Leuk filmpje en wat gaaf om mee te mogen maken! Wat is het veranderd sinds dat ik zelf nog een klein meisje was... Hier wil ik dus ook graag met mijn eigen gezinnetje heen, dus uhm, wanneer komt er winactie met kaartjes voor Disneyland? ;)

8 jaar geleden

Spontaan zin om ook te gaan! Nog maar even geduld tot de jongste ook toe is aan Disneyland;-)

8 jaar geleden

Wat ontzettend gaaf! Ik wil er ook weer heen! De laatste keer dat ik er was is ongeveer 14 jaar geleden...damn ik word oud! Leuk filmpje ook!