{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vind je dat ik overdrijf ?

Toen ik met me vriend erover sprak , merkte ik op dat hij vond dat ik een beetje aan het overdrijven was. Dus wat denken jullie?

Afbeelding blog 'Vind je dat ik overdrijf ?' Achtergrond blur afbeelding

Fianchelo de kinderdagverblijf heeft 3 groepen, de baby groep ,de dreumes groep en de peutergroep. Fian zit nu in de dreumes groep. Een superleuke groep met super lieve leidsters! Maar ik kreeg een paar weken geleden te horen dat hij naar de peuter groep gaat. Ik vond het niet zo leuk om te horen dat mijn kleine vent binnenkort mag gaan spelen bij de ''grote'' kindjes. In mijn achterhoofd is hij nog steeds mijn kleine baby. Het besef dat je dan krijgt,dat ze hem gaan voorbereiden op de basisschool, en slapen dat doen ze daar niet meer. Dat hij veel meer bezig gaat zijn met zijn ontwikkelingen dan hiervoor. 

 IK BEN EMOTIONEEL.

Het gaat naar mijn idee allemaal veels te snel. Hij is er aan toe, en hij zal het vast goed doen. Maar IK ben er nog niet aan toe. Dus ik heb de leidsters gevraagd om hem nog even te houden. Maar vandaag Dinsdag 27 oktober 2012 bracht ik Fian naar de opvang. Wanneer ik zijn tas wil ophangen, is zijn naam kaartje weg! dat kan alleen maar 1 ding betekenen.. Hij wordt over gezet! Toch even voor de zekerheid gevraagd en ja het is zo. Hij mag deze week nog in zijn eigen groep blijven en tussendoor gaat hij wennen. Maar vanaf volgende week maandag zit hij dan echt in de peuter groep. op 5 november wordt Fian 2,5 dus volgens het protocol hoort hij dan in deze groep. Ik kreeg wel waterige ogen.. toch wel moeilijk. Ik ben zo close met de leidsters. Die vertrouwensband moet ik weer opbouwen met andere leidsters. Het is toch wel m'n kindje waar we het over hebben. Ik gaf ook aan dat ik het moeilijkere zou hebben dan Fian. Ik vraag me af overdrijf ik een beetje? of hebben meerdere mensen dit? 

Ik zal het zeker wel nog moeilijker hebben wanneer hij 4 wordt en naar de basisschool mag maar ik heb nog 1,5 jaar om me mentaal hierop voor te bereiden!

Dit is wel heel apart, want ik heb sinds m'n 16e tot m'n 20e gewerkt in de opvang. Ik heb deze dinge allemaal meegemaakt. Maar nu sta ik aan de andere kant en ben ik zelf een ouder en is het toch wel een heeeel andere verhaal.

Groetjes mama van Fian!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je