{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vijf jaar

Onze minispruit wordt groot!

Afbeelding blog 'Vijf jaar' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag is het zover: onze minispruit is jarig!

Al weken heeft hij het er over dat hij bijna jarig is (als je het hem vraagt, is hij al een half jaar bijna jarig, maar zo werkt dat nou eenmaal bij kinderen) en nu is het dan eindelijk zo ver.

Gisteravond hebben we het, op de rand van zijn bed, er over gehad dat hij morgen niet meer een jongetje van 4 jaar zal zijn, maar een jongetje van 5 jaar. Ook hebben we het er over gehad dat zijn papa gewoon moet werken, dus dat we het een beetje anders dan anders gaan doen. Normaal gesproken gaan we met z'n 4-en op het grote bed zitten en zingen we liedjes, waarna de kadootjes uitgepakt mogen worden. Maar ja, hoe doen we dat zonder papa erbij? We hebben de volgende deal gemaakt: het zingen op het grote bed gaat alsnog door, maar dan doen we dat met z'n 3-en (mama, maxispruit en minispruit). Maxispruit had iets geknutseld voor zijn broertje en had ook een kadootje gekocht, dus die kadootjes mocht hij alvast uitpakken en dan krijgt hij vanavond, als papa weer thuis is van zijn werk, het kadootje van papa en mama. Dat vond minispruit een goeie deal.

Zo gezegd, zo gedaan. Minispruit vond het super om mee te zingen en alvast een kadootje uit te pakken. Hij zei nog wel: "En dan moet papa vanavond ook nog voor me zingen." :) Toen we beneden kwamen, zag hij de slingers hangen, die we gisteravond laat nog hadden opgehangen. Zijn reactie: "Oh wauw, kijk slingers en ballonnen, dank je wel mam." <3 Schatje!

Na het ontbijt gingen de traktaties mee naar school en op school aangekomen wist hij alle juffen te vertellen dat hij nu geen jongetje van 4 meer was, maar een jongetje van 5! :)

Al met al is het nu al een geslaagde verjaardag voor meneer en er volgt natuurlijk nog meer, want zaterdag is zijn kinderfeestje en zondag komen familie en vrienden zijn verjaardag vieren, dus het is nog niet voorbij!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je