{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vies weer ? Leuke tips voor binnen

Afbeelding blog 'Vies weer ? Leuke tips voor binnen' Achtergrond blur afbeelding
Alhoewel vandaag die felbegeerde lente toch echt is begonnen, laat het weer zich alleen maar van haar winterse kant zien. Hier sneeuwt het al de hele ochtend, terwijl de kinderen zo langzamerhand verlangen naar lekker buiten spelen in de zandbak, een bezoekje aan de speeltuin of een flinke wandeling. Die snijdende wind gaat helaas dwars door je heen, dus zit er niets anders op: maak het binnen zo gezellig mogelijk! Hier een paar tips:
  • Ga naar een budgetwinkel als de Action en koop allemaal vrolijke paasspulletjes om vervolgens samen jullie woonkamer een echt lentesfeertje te geven.
  • Bak een heerlijke taart of cake en versier deze daarna.
  • Koop een goedkoop wit bloempotje en laat je kindje deze beschilderen. Een mooi plantje erin en klaar is het kunstwerk.
  • Kijk eens op www.kleurplaten.nl voor heel veel kleurplaten, waar je kind wel uren zoet mee kan zijn.
  • Bij de Lidl liggen nu grote platen waar je kind een paasmandje van kan gaan maken. Eerst kleuren en daarna in elkaar zetten ( eventueel met een beetje hulp van mama of papa ) Het mandje kan tot en met aanstaande zaterdag ingeleverd worden bij de Lidl supermarkt en volgende week ligt er dan een verrassing voor de kleine in.
  • Met een paar simpele dingen als een paar stoeltjes, een laken en wat kussens maakt je kindje de mooiste tenten / kasteel/ school.
Een fijne dag en 'Lang leve de lente'!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je