{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verzamelen van cadeautjes

Het hele jaar door ben ik zo wel een beetje aan het verzamelen van cadeautje. Voor Sint, Kerst, verjaardagen en gewoon als beloningen voor bv poepen op de WC.

Afbeelding blog 'Verzamelen van cadeautjes' Achtergrond blur afbeelding

De laatste tijd speelt mijn kleine veel spelletjes. Ben nu dan ook druk op zoek naar leuke spelletjes voor kleinere kinderen. Zo heb ik al gevonden (moet ze nog kopen op MP): Winnie the Pooh Wiebelboom, Honingpotspel en Elefun Vlinders vangen. Weten jullie nog meer?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je