{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verwend??

Ik krijg vaak te horen dat onze kleine meid verwend is. Maar ik vind dat echt onzin van de bovenste plank! Okay ik werk bij een een keten die ook attractieparken bezit, waar ik ook gratis toegang tot heb. Ook gaan we vaak zwemmen op mijn werk. En we hebben een abonnement van een groot attractiepark welke we wel betaald hebben. Een keer per week bezoeken we een van bovenstaande.

Afbeelding blog 'Verwend??'
Ik krijg vaak te horen dat ik onze kleine meid verwen. Maar ik vind dat echt onzin van de bovenste plank! Okay ik werk bij een een keten die ook attractieparken bezit, waar ik ook gratis toegang tot heb. Ook gaan we vaak zwemmen op mijn werk. En we hebben een abonnement van een groot attractiepark welke we wel betaald hebben. Een keer per week bezoeken we een van bovenstaande. Ook gaan we zeker wel wekelijks naar het bos, waar we op ongeveer 5 minuten loopafstand vandaan wonen. In het bos hebben ze een kinderboerderij en een hele leuke speeltuin. Als het lekker weer is proberen we ook wekelijks naar de speeltuin te gaan. En ja hoor er zijn ook dagen dat we lekker de gehele dag thuis zijn, maar mijn vriend en ik vind het super leuk om eropuit te gaan. Mits natuurlijk het weer het toelaat. Helaas met de kou deze week en de sneeuw zullen deze week niet veel verder komen dan het zwembad of het bos. Alleen zal het in het zwembad wel druk zijn omdat het vakantieperiode is. Vorige week hadden we een privé zwembad hoe heerlijk is dat! Maar goed wat ik dus vaak te horen krijg van mijn schoonouders is dat ik mijn dochter te veel verwen. Ik doe dat door eropuit te gaan, hun doen dat door onzinnige spullen te komen die ze totaal niet nodig heeft. Ook van vrienden van ons krijg ik dit soort commentaar. Maar goed, dat hun twee kinderen hebben binnen één jaar (Zij (doktersassistente) dacht dat ze na de bevalling niet zwanger kon raken, kindje was wel gewenst hoor)  en ze nu denken dat ze niets meer kunnen, dat is niet mijn probleem. Ze gaan niet op vakantie, gaan niet eropuit, gaan niets ondernemen als de ander dan met de kinderen thuis moet blijven. Wat voor leven heb je dan?? Maar goed. wat ik dus bedoel. Ja ik ga vaak op pad, maar ze krijgt gewoon haar rust en tijd voor (thuis) haar middagdutjes te doen. Ik vind het leuk om met mijn dochter uitstapjes te ondernemen. Heerlijk! Verwend?? Nee hoor ze krijgt niet alles en als ze vervelend is dan gaan we niet.. ze moet het wel verdienen ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je