{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vervolg peuterbedje!

Afbeelding blog 'Vervolg peuterbedje!' Achtergrond blur afbeelding

Bedankt voor het lezen en antwoorden van mijn vorige vragen en blogs m.b.t. mijn overstap van ledikant naar 'grote jongens bed'.

Ik heb veel aan de tips gehad en we zijn vorige week met z'n 3tjes naar de Ikea geweest en hebben hem zelf laten uitkiezen. Ik had eigenlijk al research gedaan en wist al welke wij zelf graag wilde (met rand aan de zijkant die we nu hij kleiner is om kunnen draaien zodat de open kant naar de muur staat). En TOEVALLIG stond dat bedje heel leuk opgesteld met een tentje erboven, dus kleine mini-me rende erop af en klom erin en hij ging 'papen' (slapen haha).

Oké, zijn keuze was gemaakt! Hij wilde niet meer mee haha.

Thuis ging pappa zijn nieuwe bed in elkaar zetten en daar heeft hij mee 'geholpen'... Ook samen met pappa het bedje opgemaakt en toen was het tijd voor zijn middagslaapje en hij had zelf al de gordijnen dicht gedaan en hij ging erin liggen om te 'papen'. Tot nu toe gaat het heel goed! Hij is er (NOG!) niet uitgekomen, dus hopen dat dat zo blijft!

We hebben dus gekozen voor een peuterbedje ipv een 1persoonsbed. Waarom? Omdat hij niet een heel mega grote kamer heeft en ik zie bij vriendinnen met de wat oudere kindjes dat ze graag een (half)hoogslaper willen als ze wat ouder zijn of een stoer autobed. Dus mocht hij ouder zijn, mag hij dat van ons ook. En voor nu vond ik de overgang van ledikant naar groter bed fijner naar een peuterbedje. Hij is immers 'pas' 20 maanden :-D.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je