{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vervolg knutselclub

Afbeelding blog 'Vervolg knutselclub' Achtergrond blur afbeelding

Ik zou nog even een vervolg schrijven over de knutselclub. Ik heb die mevrouw aangesproken op het feit dat mijn zoon nu niet meer op de knutselclub mag komen. Ik heb haar verteld dat ik het niet leuk vond dat ik van andere kinderen te horen krijg dat mijn zoon Ryan niet meer op de knutselclub mag komen. En dat zij tussen neus en lippen door even zegt dat dit niet de bedoeling is van de knutselclub. Ze begon meteen dat heb ik niet gezegd en bla bla bla....ik zei ho even...je luistert niet goed naar mijn verhaal. Ik vertel je wat ik heb gehoord van andere kinderen, maar ik heb zelf geen idee wat er gebeurd is en dat wil ik graag weten.

Blijkbaar is mijn zoon dus erg vervelend geweest en wilde hij niks maken en ging hij alleen boos doen en tegen de tafel schoppen. Kijk...vertel je dat erbij heb ik een duidelijker beeld van wat er gebeurd is en dan kan ik er iets mee. En dan kan ik mijn zoon er ook op aanspreken als hij het niet leuk vind dat hij dat zegt dan hoeft hij er ook niet heen. En als hij zegt dat hij het wel leuk vindt en hij gaat heen dat hij dan ook leuk moet meedoen. Ze heeft haar excuses aangeboden dat ze het anders had moeten brengen.

Voor mij is het wel een beetje klaar. Mijn dochter vindt het erg leuk zij mag dan best heen, maar mijn zoon laat ik wel thuis. Ga ik wel samen met hem knutselen of iets anders wat hij erg leuk vindt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je