{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vers eten voor je kindje duur?

de discussie over potjes tegen vers eten.

Afbeelding blog 'Vers eten voor je kindje duur?'
de discussie over potjes tegen vers eten. Ik heb de afgelopen week een hele discussie gehad met een vriendin die zegt dat ze de potjes in de winkel voor haar zoontje zo belachelijk duur vindt... mijn standpunt was, en is, kook dan lekker vers eten! Dat is a, veel gezonder b, er zit veel meer smaak aan zodat de smaakontwikkeling beter ontwikkeld wordt en c, het is echt veel goedkoper dan de potjes uit de winkel. Haar kinderen lusten geen vers eten werpt ze op, inmiddels bijna vier en twee jaar oud. Dus punt b is bewezen bij deze zei ik, er is geen smaak ontwikkeld doordat ze vanaf vier maanden aan de potjes zitten ;-). Dezelfde dag kocht ik voor 19 cent een flinke zak sperciebonen, 2 aardappelen erbij en een beetje gehakt van ons erdoor. Een totaal van nog geen 60 cent en mijn dochter kan er twee dagen flink van eten!! Je moet gewoon de aanbiedingen kopen, dan eten ze altijd vers en gevarieerd is mijn mening. Het allermakkelijkst is natuurlijk om ze lekker met de pot mee te laten eten, dan wennen ze helemaal snel aan allerlei smaken als ui, kruiden, knoflook, feta en noem het maar op! Tuurlijk eet ons meisje ook wel eens een potje, maar dit is wat mij betreft gelukkig een uitzondering op de regel van vers eten! Wat vinden jullie van vers eten versus potjes?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je