{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vermoeidheid door huisdier?

Onze dochter is ernstig vermoeid, slaapt belachelijk veel en dit is al vanaf de geboorte, maar sinds juni 2013 slaapt ze wel echt heel veel, rond de zelfde tijd dat wij een puppy kregen.

Afbeelding blog 'Vermoeidheid door huisdier?' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter is ernstig vermoeid, slaapt belachelijk veel en dit is al vanaf de geboorte, maar sinds juni 2013 slaapt ze wel echt heel veel, rond de zelfde tijd dat wij een puppy kregen. Nu vraag ik me af, komt dit door de hond? Heeft de hond iets wat de vermoeidheid bij haar veroorzaakt? Ze houd veel van het beestje, hij is speels maar voorzichtig bij haar, hij laat zich knuffelen, ze zit op hem en geeft graag kusjes. Dus ja het beestje afstaan is het laatste dat we willen. Maar ja, wat als het wel door het hondje komt, wat als het medische aan te tonen is ook al heb ik daar wel mijn twijfels over. Maar ja wel erg toevallig dat ze zo veel is gaan slapen sinds we het hondje hebben. We hebben het beestje nu sinds juni 2013 dus nog niet eens een jaar. Maar om nu het beestje 10 jaar te hebben en ze blijft die volle 10 jaar zo veel slapen kan ook niet. Want haar ontwikkeling kan dat niet goed verlopen, ze zal dan altijd moe blijven, en dat is ook niet wat we willen. In mijn vriendenkring hebben we wel nagevraagd of iemand ons hondje wilt overnemen en ze willen het niet vanwege hun eigen redenen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je