{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verloten? Vind ik leuk!

Ik ben van plan ook mijn revieuws van alles wat met baby's/kids te maken heeft, te bloggen.. Om t met jullie te delen vind ik gewoon leuk!

Afbeelding blog 'Verloten? Vind ik leuk!'

Houten blokkentrein van de Hema!

Mama's.. Ik heb wat leuks. De houten blokkentrein van de Hema.

Overall vind ik t leuk speelgoed! Houten speelgoed vind ik sowieso tof. Deze heeft veel kleur en kan rijden, daar scoor je bij mijn zoontje van 1 sowieso mee. De trein rijdt echt en is leuk om in elkaar te zetten! Er zijn alleen weinig verschillende manieren waarop je m weer in elkaar kan zetten. Maar wel zo leuk voor de kleintjes! De verf bladert niet, maar slijt wel. Het is ook wel de taak aan de mama's en papa's om 'm netjes bij elkaar te houden en op te ruimen waar de kids niet zelf bij kunnen. Meer om te voorkomen dat je een incomplete trein hebt. Voor €9.95 een leuke koop! 

Leeftijd 

Er staat bij "leeftijd van 1 - 4". Ik vind persoonlijk 1 jaar vrij jong en 4 wellicht wat te saai. 2 - 3 vind ik een betere leeftijd. 

Speelplezier

De trein is bij mijn dochter van 5 goed voor 10min speelplezier. Uit elkaar halen en in elkaar zetten, 1 rondje en klaar ermee.  Mijn zoontje van 1 is er binnen 5min klaar mee. Hij haalt een blokje eraf, gooit t blokje en probeert er 1 op te zetten. Lukt niet en kruipt verder. Mijn zoontje is wel driftig. 

Prijs/kwaliteit

Ik vind het zelf een goede verhouding voor een tientje! Hij is heel stevig en blijft goed. 

Hebben?

Op 1 april a.s. om 12.00u verloot ik t item onder de reacties. Leuk! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je