{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefde kleuters....

De lente komt eraan en dat merk je aan mijn kleuters. Een kusje hier. Een liefdesbrief daar...

Afbeelding blog 'Verliefde kleuters....'

Maar vandaag kwam het tot een hoogtepunt. Een moeder uit de klas stuurde mij een foto van haar zoon met een heel lief kaartje. Erop stond geschreven of hij verkering wilde met daaromheen allemaal hartjes. Echt te schattig.

Vandaag kwam er een stoer, maar glunderend jongetje de klas in. Zijn moeder vertelde mij dat hij een cadeautje had voor zijn vriendinnetje. Op de gang gaf hij zijn vriendinnetje het kaartje en het cadeautje. Stiekem, zodat niemand het zag. Maar ja... een juf ziet alles! Met zijn tweeën kwamen ze de klas in en gingen naast elkaar zitten.

En dat "naast elkaar" hebben ze de rest van de dag ook gedaan. Samen zitten in de kring, samen spelen in een hoek, samen lopen naar de gym, samen lunchen aan de tafel, samen buitenspelen... samen samen samen. te lief. En ze keken alsof ze de gelukkigste kinderen van de wereld waren.

Heerlijk! Ik dacht dat wil ik delen met de mama's van mamaplaats. Love is in the air!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je